Mijn portfolio

Restaurantrecensies

Sinds 2001 schrijf ik wekelijks voor het Dagblad van het Noorden een restaurantrecensie. Kritisch, met zelfspot en in lichtvoetige stijl, maar altijd feitelijk en zonder vooringenomen te zijn.

De kranten

Reportages over wijn en eten, uit alle delen van de wereld en streken van eigen land, verschenen en verschijnen in dagbladen als Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, het Parool en de vroegere GPD-kranten.

Elle Eten

Voor Elle Eten schrijf ik regelmatig over Food Destinations, en over wat er nog meer voor mijn pen komt.

Bouillon

Bouillon heeft een aparte plek in mijn hart. Het mooiste culinaire kwartaalblad ruimt soms zomaar pagina’s in voor mijn verhalen, en die vul ik graag.

Andere tijdschriften

Publicaties verschenen in de afgelopen in onder meer Winelife, En France en Noorderland.

Radio & TV

Schrijven is vertellen, vertellen is verhalen. Ook in de audiovisuele media, waar ik af en toe in opduik. Zoals in Radio Mangiare (NPO1) of in een reclame als theeplanter.