Wat doe ik?

Journalist & Schrijver

Voor kranten en tijdschriften schrijf ik reportages, interviews en recensies. Voornamelijk over eten en drinken, maar ook over literatuur, reizen en geschiedenis. Daarnaast schrijf en produceer ik boeken.

Verhalen & Lezingen

Ik schrijf veel, maar praat misschien nog meer. Verhalen vertellen zit in mijn bloed, lezingen geef ik graag en mocht iemand mijn mening vragen als jurylid: die heb ik.

Culinaire reizen

Vroeger wilde ik graag reizen en schrijven, en dat doel heb ik bereikt. Van de wijnen van Patagonië tot de theeplantages van China, van wilde zalm in Canada tot zwarte varkens in de Alentejo, ik heb ze beschreven. Het organiseren van culinaire reizen is mijn nieuwe doel.

Communicatie & Consultancy

Jacques Hermus Tekstproducties bestaat 25 jaar. Voor opdrachtgevers van groot (KPN, Rijksoverheid) tot klein heb ik long copy geleverd – boeken, jaarverslagen, nieuwsbrieven. Mijn ervaring in communicatie en consultancy kan een bijdrage leveren aan bedrijven die naar buiten willen treden.